Direct contact? Bel: +31 (0)20 261 3468

HomeOver onsPetra van Schaffelaar

Petra van Schaffelaar

Petra van SchaffelaarPetra van Schaffelaar is geaccrediteerd DSMH (deskundige steriele medische hulpmiddelen) en DSRD (deskundige reiniging, desinfectie flexibele endoscopen) en adviseur voedselveiligheid.

Zij heeft ruime ervaring in diverse zorginstellingen op verschillende afdelingen, waaronder de operatiekamers, CSA en flexibele endoscopen reiniging. Haar focus ligt op het terrein van hygiëne en infectiepreventie in zijn algemeenheid, reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische hulpmiddelen en het beheer van steriele medische hulpmiddelen.

Als adviseur is zij praktisch, professioneel en doelgericht. Zij zoekt altijd naar betaalbare oplossingen die in overeenstemming zijn met wet- en regelgeving en in de praktijk ook zullen werken.
Vanuit haar ervaring als coordinator bij verschillende bouw-/verbouwprojecten van operatie afdelingen is zij uw partner wanneer u bouw/-verbouwplannen mocht hebben.

Naast haar hobby koken, is zij in het verleden ook opgeleid als kok. Vanuit die achtergrond en de toenemende behoefte vanuit het werkveld heeft zij zich verder bekwaamd in het onderwerp HACCP/voedselveiligheid/voedingshygiene in de zorg. Ook dit is immers een infectiepreventie onderwerp en krijgt vaak, met name binnen de particuliere klinieken, niet die aandacht die nodig is om de client-/patientveiligheid te kunnen garanderen. Voor de HACCP audit zorginstellingen|audit voedselhygiene|audit voedselveiligheid kunt u dus ook bij ons terecht.