Direct contact? Bel: +31 (0)20 261 3468

HomeOver onsPaula van Gelderen

Paula van Gelderen

Paula van GelderenPaula van Gelderen is geaccrediteerd deskundige infectiepreventie. Ze heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg: Als verpleegkundige in diverse ziekenhuizen op verschillende afdelingen,  waaronder de (neonatale en volwassen) Intensive Care en verloskamers. Ook werkte zij als GGD-verpleegkundige bij de afdelingen reizigersadvisering en tuberculose- en infectieziektenbestrijding. De laatste jaren was zij als deskundige infectiepreventie actief voor diverse zorginstellingen, waaronder (academische) ziekenhuizen,  zelfstandige behandelcentra, de landelijke Werkgroep Infectie Preventie (WIP), Artsen zonder Grenzen, de revalidatiesector, tandartspraktijken, etc.

Haar kracht ligt in een praktische resultaatgerichte aanpak, het maken van goede analyses, haar kennis van relevante wet- en regelgeving en de vertaling daarvan in lokaal beleid.

Wanneer u geinteresseerd bent in de wetenschappelijke publicatie n.a.v. de uitbraak in Haiti |Port au Prince (Nosocomial outbreak of clinical sepsis Neonathal Care Unit 2015), waar Paula door Artsen zonder Grenzen naartoe uitgezonden werd, klikt u hier