Direct contact? Bel: +31 (0)20 261 3468

HomeDienstenBegeleiding en coaching DSMH in opleiding

Begeleiding en coaching voor uw DSMH in opleiding
 

Bent u op zoek naar een ervaren DSMH die ook praktijkbegeleider en/of coach is binnen het DSMH vakgebied van reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische hulpmiddelen? Dan bent u bij THIP aan het juiste adres. Onze geaccrediteerde DSMH Petra van Schaffelaar heeft een schat aan kennis en praktische ervaring binnen het werkgebied maar inmiddels ook in het begeleiden van DSMH’s in opleiding.

Als feed back van onze klanten horen wij terug dat Petra uitstekende coachingsvaardigheden heeft. Daarnaast is zij goed in het analyseren van problemen en het vinden van praktische oplossingen die naadloos aansluiten bij de praktijk. Ze coacht uw DSMH in opleiding graag bij complexe vraagstukken die nogal eens op het DSMH pad terecht komen. Ook ondersteunt ze bij het scheiden van hoofd- en bijzaken en schept ze, waar nodig, overzicht.
Ze begeleidt de DSMH in opleiding daarnaast bij het identificeren van welke taken wel en niet bij de DSMH horen, zodat de focus komt te liggen op wat echt belangrijk is voor de rol en de juiste prioriteiten gesteld kunnen worden.

Met Petra als DSMH coach/begeleider worden niet alleen de theoretische aspecten van het vak geleerd, maar worden ook de vaardigheden ontwikkeld om effectief (en tactisch) te handelen in de praktijk.