thip
020 261 3468 info@thip.nl

Over ons
 

Petra van Schaffelaar is geaccrediteerd DSMH (deskundige steriele medische hulpmiddelen) en DSRD (deskundige reiniging, desinfectie flexibele endoscopen).
Zij heeft ruime ervaring in diverse zorginstellingen op verschillende afdelingen, waaronder de operatiekamers, CSA en flexibele endoscopen reinging. Haar focus ligt op het terrein van hygiëne en infectiepreventie in zijn algemeenheid, reiniging, desinfectie en sterilisatie van medische hulpmiddelen en het beheer van steriele medische hulpmiddelen.
Als adviseur is zij praktisch, professioneel en doelgericht. Zij zoekt altijd naar betaalbare oplossingen die in overeenstemming zijn met wet- en regelgeving en in de praktijk ook zullen werken.
Vanuit haar ervaring als coordinator bij verschillende bouw-/verbouwprojecten van operatie afdelingen is zij uw partner wanneer u bouw/-verbouwplannen mocht hebben.

 

Paula van Gelderen is geaccrediteerd deskundige infectiepreventie. Ze heeft ruime ervaring in de gezondheidszorg: Als verpleegkundige in diverse ziekenhuizen op verschillende afdelingen,  waaronder de (neonatale en volwassen) Intensive Care en verloskamers. Ook werkte zij als GGD-verpleegkundige bij de afdelingen reizigersadvisering en tuberculose- en infectieziektenbestrijding. De laatste jaren was zij als deskundige infectiepreventie actief voor diverse zorginstellingen, waaronder (academische) ziekenhuizen,  zelfstandige behandelcentra, de landelijke Werkgroep Infectie Preventie (WIP), Artsen zonder Grenzen, de revalidatiesector, tandartspraktijken, etc.
Haar kracht ligt in een praktische resultaatgerichte aanpak, het maken van goede analyses, haar kennis van relevante wet- en regelgeving en de vertaling daarvan in lokaal beleid.

 

Kwaliteitszorg - patiëntveiligheid - verantwoorde zorg

Wij vinden kwaliteit van zorg een basisvoorwaarde en willen graag onze bijdrage leveren aan de verhoging van patiëntveiligheid in de gezondheidszorg op gebied van hygiëne en infectiepreventie.
Uit ervaring weten we dat maatregelen kostbaar en ingrijpend kunnen zijn. De uitdaging is het dan om samen te zoeken naar praktische en betaalbare oplossingen. Dat is precies waar wij goed in zijn.

Schakelt u ons in, dan kunt u rekenen op deskundigheid, een kritische blik gecombineerd met jarenlange praktijkervaring.


Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

 

Wij zijn geaccrediteerd en lid van de volgende verenigingen

Vereniging voor hygiene en infectiepreventie Vereniging voor deskundigen steriele medische hulpmiddelen Sterilisatie Vereniging Nederland

© 2019 thip |